Udendørs

Rens af fliser, træterrasser, facader, imprægnering, algebehandling mv

Fliserens

Ved fliserens fjernes alger, flisepest, mos, skidt og snavs, uden at skade fliserne, og fliserne vil fremstå rene og flotte.

Algebehandling af fliser

Når dine fliser er renset, får de en algebehandling. Denne behandling sørger for, at alle rester og sporer efter algerne fjernes helt, så fliserensen virker i længere tid. Vi bruger miljøgodkendte midler.

Forsegling med imprægnering

Når algebehandlingen er tørret ind, imprægneres belægningen. Imprægneringen går ind og lægger en slidstærk, vandskyende og åndbar overflade på belægningen, som hindrer ny algevækst og tilsmudsning

Fugesand

Når imprægneringen er tør, udfejes der nyt ukrudtshæmmende fugesand på belægningen.

Værd at vide

Efter fliserens, algebehandling og imprægnering vil dine fliser fremstå rene og beskyttede. Med tiden vil algesporer, skidt og snavs fra luften, dog lægge sig ovenpå imprægneringen. Dette vil på ny, give grobund for flisepest, som med tiden kan trænge igennem imprægneringen. Derfor anbefaler vi årlig algebehandling, således at dine fliser ikke bliver ramt af flisepest igen.

ALGEBEHANDLING

Hvorfor vokser der alger og mos på taget?

Algerne vokser med stor hastighed, når solen skinner. De borer deres rødder dybt ned i taget og holder taget fugtigt hele sommeren. Når det bliver vinter og frostvejr, er det et stort problem. Frosten bevirker, at de fugtige algerødder udvider sig og derved skaber små revner og sprækker i taget.

Naturlige, miljøvenlige & bæredygtige løsninger

Når du fjerner alger og mos fra dit tag, er der en miljømæssig gevinst. Du skåner miljøet ved at vedligeholde dine overflader, da byggematerialerne ikke bliver nedbrudt før tid.

Vi bruger udelukkende miljørigtige midler, der er biologisk nedbrydelige og ikke skader naturen. Vores fokus er altid på naturlige, miljøvenlige og bæredygtige løsninger.

Algerens af tag forlænger dit tags levetid!

Vi tilbyder professionel, skånsom og effektiv behandling af dit tag, så det holder sig pænt, rent og sikkert i mange år.

Et tæt og algefrit tag ser ikke kun godt ud, men sørger samtidig for et behageligt indeklima.

Mange husejere plages af alger og mos på taget. Et tag med mos og alger giver et trist udseende. Algerne borer sig ned i dit tag og skaber fugt. Når frosten kommer, risikerer man frostsprængninger i taget.

IMPRÆGNERING

Stort set alle udendørs overflader har gavn af at blive imprægneret.

Herunder:

 • Tage
 • Facader: både træ, mursten, beton, f mm.
 • Betonkonstruktioner
 • Kælderskakte
 • Trapper
 • Træterrasser
 • Belægningssten
 • Skifer

Hvorfor imprægnerer overfladen?

En imprægnering holder de behandlede overflader beskyttet og rene i længere tid.

En imprægnering giver den bedst mulige effekt efter en rensning og sørger for at belægninger eller facader ikke er modtagelige for vand. Når overfladen ikke er modtagelig for vand, vil alger ikke trives, da de har brug for vand. Derudover vil chancen for frostsprængninger formindskes betydeligt.

GRUNDIGT FORARBEJDE

Inden imprægnering skal overfladen renses for snavs, alger, trafikfilm o.l. Overfladerens er vores speciale, så vi leverer altid en helt ren overflade inden imprægnering påføres.

DEN BEDSTE IMPRÆGNERING

Vi benytter os af markedets bedste miljøvenlige imprægneringer.

ANDRE YDELSER

Med vores mobile hedvandsanlæg har vi mulighed for at yde en masse andre services. Hvilket betyder at vi kan komme ud og vaske hvor der ikke er adgang til strøm og vand, afhængigt af opgaven.

Vi udfører bl.a.

 • Vask af både, på land 
 • Vådsandblæsning
 • Graffitirens
 • Vask af entreprenørmateriel
 • Vask af ”Road Furniture” – skilte, busstoppesteder, heller, o.l.
 • Miljøvenlig ukrudtsbekæmpelse med damp

Derudover udfører vi også:

 • Epoxy arbejde